Aktivitetskalender 2018:

 
  • Hoppläger på Motala RF, 6 - 8 juli. Läger med övernattning, inriktning hoppning. Öppet för alla som hoppat bana på nivå LE och uppåt. Ungdomar/ vuxna, ponny/häst. Den 6 juli sker ingen ridning, man ankommer då (om man vill) och kan installera sig i lugn och ro, ungdomsledare kommer att hålla någon aktivitet.
    I priset ingår två ridpass per dag, ett teori per dag, övernattning för ryttare och häst, förtäring för ryttare. 
    Kan fixa så att föräldrar kan betala in sig för maten till en liten kostnad också. 
    Morf är en anläggning med det mesta; boxar, spolspilta, 2 gruspaddockar, en stor gräsbana med grav, bank och terränghinder. Isolerat ridhus 22 x 80 meter. I klubbis där vi bor, finns sängplatser till många och kök, tv mm. 
    8 platser, 1100 kr. 1 plats kvar.
 
  • Fälttävlansläger på Ämta Gård, 21 - 24 juli, med övernattning för ryttare och häst (även förälder är välkommen att sova över). Två ridpass om dagen, ett teori per dag. Utom sista dagen, då vi rider en lång uteritt till ett stort sandtag med vattenhinder istället. Vi rider både dressyr, banhoppning, tempoträning  och självklart terränghoppning! Ett mycket uppskattat läger, vi har haft flera deltagare som åkt från både Värmland och bortanför Örebro, flera gånger! 2500 kr inkl moms och helpension för människorna. Just nu FULLT, men skriv gärna upp er på reservlistan.