Hästar vi haft:

Bilder och info fylls på efter hand!
 
Celine
f -86. e Freimoor - Chagall
 
Daminka
f -91. e Dammen - Freimoor
 
Donnarossa
f -92. e Testarossa - Freimoor
 
Divina Jagorina
f -93. e Dalby Jaguar - Fremoor
 
Ego Rex
f -95. e Egerländer - Dammen
 
Degen Mädel
f -95. e Egerländer - Freimoor
 
Die Fürstin
f -96. e Alpen Fürst - Freimoor
 
Die Alpha
f -97. e Alpen Fürst - Freimoor
Egen uppfödning som jag red in (med hjälp av mamma) när jag var 14. Hann tävla henne upp till MsvB dressyr med många vinster och placeringar innan hon tragiskt bröt kronbenet i hagen 2010. Tog bl a guld i JuniorDM och hade planer på att ta föl på henne.
Stor saknad av denna "one and only" <3
 
De Soto
 
Bimlis Tuffe Viktor
 
Lucy III
 
Sedna
f -04 e Mercurius xx - Cawdor Hywel RW
Ridponny (Welsh/Fullblod, kat D) som jag red in och tävlade hoppning på, testade henne på terrängbanan men hann inte tävla. En het, superrolig studsboll som löshoppade 140 cm innan hon exporterades till Finland. Hennes nya ryttarinna var en duktig, pyttenliten tuffing som tog Sedna till NM i fälttävlan och 130 cm banhoppning med goda resultat! (Högra bilden ser ni Sedna och lilla Aino på ett tidningsomslag i Finland).
Nu har Sedna en ny ryttare sen ett par år, 2015 blev de Finska Mästare i fälttävlan och har blivit placerade i FEI dressyr!
 
Spirit of Big Meadow
f -03. e Shilo Brende - Nickel RW
Ridponny (Quarter/welsh) som köptes av oss som 4-åring, han var då riden ett 10-tal gånger. Denna guldklimp är den jag haft längst av mina ponnyer, tävlade honom till P90 FT, 110 cm hoppning och lite LB dressyr när han var ungponny. När han blev "gammal" löste jag en hästlicens och tävlade honom som häst. Då hann vi till 100 FT, 120 cm hoppning och LA:1 dressyr, med bra resultat! Det var inga problem att han alltid var minst i startfältet, han hade "fighting spirit" så det räckte och blev över.  
Hösten 2011 hittade vi den perfekta ryttaren att överta Spirre: Isabella Lidbranth. Dom gick direkt till landslaget i fälttävlan och vann SM 2012, blev även bästa svenska ekipage på NM samma år.
 
 
Sunshine
f - 06. e Briar
 
Detta superfina sto hade jag på tillridning 3-4 månader (stående på mitt dåvarande jobb, TRK) under 2009. Massor av power och alltid lika rolig att rida!
 
Oliver 
f -89. Okänd härstamning
Min trotjänare som varit hos oss sen jag fyllde 9 år, han blev sjuk och gick bort i höstas, 24 år gammal.
Oliver var knappt ridbar när jag provred, minns att jag bara blev longerad. Men när mamma sett honom löshoppa så visste hon att han kunde gå hur långt som helst. Vi var med om många skenturer innan det blev ett tävlingsekipage av oss. Men vilken ponny!
Innan jag blev för gammal hann vi tävla allt en B-ponny får: MsvB hoppning, lätt FT (hette så på den tiden) och LA:4 dressyr. Vann bl a DM guld i FT, DM silver i dressyr, 4a i DM hoppning samma år och vi var kvalade till individuellt SM i dressyr, men fick surt veta det efteråt.
Den lilla kanonen på 124 cm löshoppade även 135 cm, lekande lätt! Uppsuttet hoppade vi 120 cm, där gick min gräns även om Olivers inte gjorde det.
Oliver blev inte såld utan istället uthyrd som läromästare, han har gjort många barn lyckliga och har under den perioden även varit riddarhäst.
Jag kommer nog aldrig hitta en så fantastisk B-ponny igen och jag saknar honom varje dag!
 
 
Mile
f -00. e De la Gardie
 
(Lilla) Mile på 171 cm var hos mig vintern 2012-13 på inridning, en dam med humör men fantastiskt fin, stora härliga gångarter! Hittade aldrig på nåt bus men hade sina egna, bestämda åsikter.
 
Beatricz
f -07 e Ripadals Benny
 
Tristan
f -11. Welsh Mountin 118 cm.
 
Denna jättefina kille var här på tillridning april-maj 2015. Härlig utstrålning, tuff och nyfiken! En riktig sportponny som säkerligen blir en rosettplockare om ett par år. Åkte enda från Åmål till oss, men nu är han tillbaka hos sin ägare (Emmy 6 år) som är gladare än någonsin!
 
 

Kulltorps Nerzil

f -11. Hingst e Kulltorps Kalle. Welsh sek B, C-ponny.

Nerzil var här på inridning med Neon, dessa kom också från Tristans ägare i Åmål. Kille med ett bra psyke, trots att han är hingst så gick det utmärkt att rida ut med Ally som sällskap, stå brevid henne i stallet mm. Tre bra gångarter och mycket lättlärd! Kom hit början på augusti och åkte hem i oktober.