Referenser:

"Olivia är en tränare som på ett enkelt och konkret sätt hjälper mig att hitta rätt knappar för att nå dit jag vill med min envisa connemara Jessie. Hon finns alltid till hands och engagerar sig till 110% i både mig som ryttare och i min ponny för att vi ska utvecklas framåt. Hon får mig alltid att ge det lilla extra och jag lämnar alltid hennes lektioner med en erfarenhet rikare, en läxa och ett leende. Utan henne hade jag och min ponny Jessie inte varit där vi är idag. En kort sammanfattning av Olivia som tränare är att hon är en tuff, påpekande och pushande tränare men gör det alltid med en härlig glimt i ögat och en positiv peppning."

/Julia, 13 år, elev i markarbete och hoppning.

"Olivia är en duktig tränare som börjar från grunden med ekipaget och är väldigt engagerad. Pedagogisk tränare som Ger roliga och bra övningar för både ryttare och häst! Min dotter är jättenöjd med Olivia som tränare och har fullt förtroende för henne."

/ Thea, 11 år, elev i dressyr, markarbete och hoppning.
 

"Rymans ridponny och Olivia är min motivation att hålla igång och utveckla mig och min Castor. Hon har erfarenhet, kunskap och lösningar på det mesta. En duktig pedagogisk tränare. Olivia sitter gärna själv upp på hästen om man önskar och är anpassningsbar efter hur man vill och kan träna. För mig en viktig coach!"

/ Jenny, vuxen, elev i dressyr och markarbete.

"Vi har haft väldiga lastningsproblem med vår B-ponny! Innan vi fick hjälp av Olivia kunde det ta 1.5 timmar för oss att lasta! Efter 5 dagar hos Olivia travar hon nu glatt in i transporten!!"
 
/ Petra o Märta, elever på Rymans Ponnyakut, sommaren 2014.
 
"På hösten 2011 var jag med om en trafikolycka och läkaren sa att jag inte kunde rida på 6 månader! Just då hade jag ett 5 årigt halvblod sto som jag inte visste hur jag skulle lösa min situation åt. Då såg jag en annons som Olivia gjort om sig själv på Internet och jag kontaktade henne och tre (eller var det två?) dagar senare stod mitt sto i Olivias stall! 
   Jag är för evigt tacksam för att Olivia hjälpte mig med min häst med så pass omgående! 
Min häst var hos henne i 3-4 månader och när jag fick hem henne var hon betydligt bättre utbildad än när jag hade lämnat av henne!
   Så den historien slutade på bästa tänkbara sett tack vare Olivia och hennes otroliga kunskap och sinne för hästar!" 
 
/ Mia Zeiner, ägare till Sunshine
 
 

"Olivia är tydlig och rak på ett harmoniskt sätt.

 

Olivia ger en bra och genomtänkta övningar att träna på."

 
/Ebba Svensson, dressyrelev på D-ponnyn Qajsa.