Inridning/tillridning av ponny

 
I ca 10 år har jag inriktat mig på att köpa ungponnyer som varit helt eller nästan "ogjorda". 
Från detta noll har jag tävlat dom på varierande nivå i olika många grenar beroende på ponny. 
 
Mina mest framgångsrika "verk" har varit den lilla D-ponnyn Sedna, som exporterades till Finland och med denna ryttare tävlat 130 cm hoppning och NM i fälttävlan med goda resultat. Och D-ponnyn Spirit of Big Meadow som året efter försäljningen vann SM i fälttävlan och gjorde bra resultat på NM samma år. Dessa två har jag ridit in och varit ute och tävlat tills dom gått så bra att det har varit dags att sälja. 
 
Just för att jag är så liten till växten och för att jag brinner för att göra ponnysverige bättre, kan jag fokusera på att rida in och vidareutbilda från B till D-ponny tills en ny ung ryttare är redo att ta över där jag slutade. Jag vill att även våra "små" ska bli proffesionellt grundridna, att även dom får en allroundutbildning med dressyr, hoppning och fälttävlan så att våra ungdomar kan välja gren och ha roligt med sin ponny! 
 
Jag tar emot din ponny under sommarhalvåret, från april till september, så att den får gå på bete och jag inte behöver bekymra mig för antalet stallplatser. 
Min mamma Eva, med massor av erfarenhet av ung/problemhästar är med och hjälper mig dagligen så att vi alltid är två! Det brukar gå till så att hon sköter det mesta av arbetet från marken och jag rider, en vinnande kombination.
 
Mer information om villkor och vad som ingår fås via mejl eller telefon.
 
OBS Förskottsbetalning!
 
Pris per vecka (gäller ej inridning, endast tillridning): 1300 kr + moms 25 % = 1625 kr

Pris: per månad: 5000 kr + moms 25 % = 6250 kr 

Jag rider också kunders hästar vid enstaka tillfällen, här hos oss eller hemma hos kund.

 
OBS: Mängdrabatt till uppfödare eller dig med två eller fler ponnyer! Kontakt för prisuppgift.
 
Vill du få tillbaka en glad, välriden och hållbar ponny? Kontakta oss!